Velkommen i den grønne lund..

… til fælles frikirkelig Drive-in Pinsegudstjeneste ved Hareløkkerne

Parkeringspladsen ved Travbanen i Almindingen.

Pinsedag søndag d. 31. maj kl. 10.30

Det giver os mulighed for at være sammen om, at fejre kirkens fødselsdag til trods for alle de begrænsninger vi ellers er udfordret af i disse tider.

Sammen – hver for sig

Sangark kan downloades på din telefon eller tablet, eller udskrives hjemmefra på følgende link:  Programblad

Arrangementet følger myndighedernes retningslinjer for covid-19. Det betyder at der er ingen eller kun begrænset mulighed for at benytte toiletfaciliteter under gudstjenesten.

Vigtigt: Medbring selv brød/kiks eller lign. samt saft, vand eller lign. så vi sammen – hver for sig – kan afholde nadver i bilen.

Kom og vær med – men sørg for at overholde anvisningerne, som vi har fået i forbindelse med tilladelsen til arrangementet.

Har du ikke mulighed for at komme til arrangementet i bil, kan du se gudstjenesten på TV2-Bornholm.

Frekvens til pinsegudstjenesten

Ved den fælles frikirkelige pinsegudstjeneste kommer lyden fra bilradioen. Frekvensen er 87,9 MHz, tun ind på denne frekvens og lyt med – som almindelig radio.

Posted in gudstjeneste on maj 21, 2020.