Velkommen i den grønne lund..

… til fælles frikirkelig Drive-in Pinsegudstjeneste ved Hareløkkerne

Parkeringspladsen ved Travbanen i Almindingen.

Det giver os mulighed for at være sammen om, at fejre kirkens fødselsdag til trods for alle de begrænsninger vi ellers er udfordret af i disse tider.

Sammen – hver for sig

Sangark kan downloades på din telefon eller tablet, eller udskrives hjemmefra på følgende link:  Programblad

Arrangementet følger myndighedernes retningslinjer for covid-19. Det betyder at der er ingen eller kun begrænset mulighed for at benytte toiletfaciliteter under gudstjenesten.

Vigtigt: Medbring selv brød/kiks eller lign. samt saft, vand eller lign. så vi sammen – hver for sig – kan afholde nadver i bilen.

Kom og vær med – men sørg for at overholde anvisningerne, som vi har fået i forbindelse med tilladelsen til arrangementet.

Har du ikke mulighed for at komme til arrangementet i bil, kan du se gudstjenesten på TV2-Bornholm.

Posted in gudstjeneste on maj 17, 2020.