Weekend hilsen

Kære Menighed og venner

Der indbydes til gudstjeneste med efterfølgende pastorats konference (menighedens årsmøde) søndag den 7. juni kl. 10.00.

Efter gudstjenesten vil der blive serveret en sandwich eller lignende.  Serveret i henhold til sundhedsmyndighedernes foreskrifter.

Materialet til årsmødetmødet vil ligge i kirken på dagen.

Pinse 2020

Vi minder om den fælles drive- in pinsegudstjeneste i Hareløkkerne – Har du ikke mulighed for at møde op kan gudstjenesten ses på TV2 Bornholm.

Sangark til gudstjenesten kan hentes her.

Husk vil du tage del i nadver, skal du selv medbringe vin og brød

Gudstjenester i juni

7. juni 2020 kl. 10.00 – Nadvergudstjeneste ved Beatrice Wittlinger, Claus Kofoed Nielsen og Jørgen Thaarup som prædikant.  Herefter menighedens årsmøde.

14. juni 2020 kl. 10.00 – Gudstjenestefællesskab ved Randi Langskov og Bettina Pedersen

21. juni 2020 kl. 10.00 – Gudstjeneste ved Beatrice Wittlinger og Claus Kofoed Nielsen

28. juni 2020 kl. 10.00 – Gudstjenestefællesskab ved Randi Langskov og Bettina Pedersen

Gudstjenester i Juli

De fælles frikirkelige sommergudstjenester er, grundet Coronakrisen, fortsat i planlægnings fasen  og vi vil melde ud når vi kender planen.
Følg med her på siden

Alle ønskes en rigtig god og velsignet pinse

På menighedsrådets vegne

Bettina Pedersen

Posted in Kirkenyt on maj 30, 2020.