Menighedsliv

• “Street Dreams” på besøg (21/6-15)

Søndag, den 21. juni kom amerikanerbilklubben „Street Dreams“ på besøg i Rønne Metodistkirke. Efter gudstjenesten var der en gedigen søndagsudflugt, hvorefter de kørende mødtes til fælles BBQ på præstens „ranch“.

• Overhørings-gudstjeneste (10/5-15)

Søndag, den 10. maj 2015 kunne vi fejre “overhørings”-gudstjeneste i Rønne Metodistkirke: Merete Dahl Pedersen, datter af Bettina og Finn-Erik Pedersen blev konfirmeret. Dean Andersen stod for prædikenen og Meretes morfar Knut Bjarne, som også er præst i Metodistkirken, lyste velsignelsen over hende.

• Høstgudstjeneste med spejderne (5/10-14)

Søndag, 5/10-2014 medvirkede MS spejderne i høstgudstjenesten. Kirken var rigtig flot pyntet og alle fik et sennepsfrø med som minde om gudstjenesten (og prædiken om Lukas 13:18-19), som du kan (gen)høre → HER. Alle billeder © Dennis Tomiola, 2014

• Biskoppen på besøg i Rønne Metodistkirke (7/9-14)

Søndag, den 7. september 2014 fik vi besøg af Christian Alsted (51), som er biskop af de nordiske og baltiske landes metodistkirker. Christian holdt prædiken og delte nadveren ud sammen med menighedens præst Dean Andersen. Alle billeder © Dennis Tomiola, 2014

• Til kongespil med biskoppen (13/7-2014)

Søndag, den 13. juli 2014 holdt Rønne Metodistkirke sin anden “bytte”-søndag – ingen gudstjeneste, men et møde med menighedens medlemmer i private rammer. Denne gang foregik det i Aakirkeby, Bornholms hovedstad i middelalderen – og en by, hvor ærkebiskoppen i Lund i sin tid gerne ville have en domkirke … Dette møde i det private […]

• Sidste Noiz-koncert i kirken (22/6-2014)

Søndag, den 22. juni 2014 gav Gospelkoret Noiz sin afslutningskoncert – for sommeren og åbenbart for altid. Korarbejdet føres efter nuværende information ikke videre efter sommerpausen, da det i længere tid har været vanskeligt at finde en pianist til koret (alle billeder: ©Bent Kofod)

• Bilklubben Streatdreams på besøg (25/5-2014)

25. maj 2014 – bilklubben Streatdreams var med til gudtsjenesten i Metodistkirken i Rønne og inviterede bagefter til søndagskøretur til en fælles grillfest hos menighedens præst (alle billeder: Dennis Tomiola).