Vær med

Rønne Metodistkirke er en lille, men aktiv menighed. Ved siden af de faste arrangementer om ugen, er der også forskellige andre ting, som du kan være med til.

Bøn og forbøn

billede_hænder_lille

Vi beder ret ofte, ikke bare i kirken, men også andre steder – lige meget om det er kort og stille eller en lang og højlydt bøn. Hvis du har lyst, kan du selv være med – enten ved selv at bede, eller ved at sende dit bønneemne til os. Det gør du → her.

MS Spejdere

logo_ms_spejdere

Metodistkirkens Spejdere er et rigtig gammelt spejderkorps. Og MS Spejderne her på Bornholm har faktisk Bornholms ældste spejder – han er 96 år! Korpset mødes hver torsdag aften kl. 18.30 – se mere → her.

billede_gudstjeneste_lille

Hver søndag er der gudstjeneste i Rønne Metodistkirke kl. 10.00. Du er hjertelig velkommen til at være med – eller lytte til prædikenerne bagefter. Mere informationer får du → her.